Yannick Duteweert

Op 11 april 2020 ben ik met Tiktok begonnen vanwege de quarantaine. In het begin maakte ik voedselvideo's en maakte ik wat er
op dat moment trending was. Op 2 augustus 2020 heb ik een fanbase opgebouwd van 15.000 volgers. Op 3 augustus 2020 ben ik
begonnen met het maken van video's over hoeveel beroemdheden verdienen per seconde en per jaar. Door die video's heb ik
50.000 nieuwe volgers gekregen in 4 dagen. Nu heb ik 275.000 volgers en ik groei tussen de 2.000 - 4.500 volgers per dag.


Hoeveel verdient?

In deze videos vertel ik hoeveel bekende mensen verdienen.
Ik ben op dit idee gekomen van het maken van deze videos doordat ik me afvroeg hoeveel Lionel messi verdiende.

Hij verdient per jaar € 129 miljoen en ik vroeg mij toen af hoeveel zou hij per seconden dan wel niet verdienen. Dat bleek €4,10 te zijn.

Dus stel je voor je wilt een ijsje kopen dat kosten maximaal 5 euro, voordat je je ijsje hebt ben je 30 seconden verder in die tussentijd heeft hij alweer €123 verdient. Oftewel Lionel Messi krijgt €118 om een ijsje te halen.

Ik vond deze gedachten zo komisch en besloot hier een video reeks van te maken op Tiktok.

Deze videos gingen virale en werden totaal in 4 dagen 10 miljoen keer bekeken.
Dankzij dit idee ging ik van 10 duizend volgers naar 50 duizend volgers in 3 dagen.

Inmiddels heb ik nu totaal 100 videos gemaakt van hoeveel verdient en zijn ze totaal bij elkaar 32 miljoen keer bekeken.

Verhalen vertellen

De wereld is zo mooie, maar ook zijn aparte plek. Er gebeuren zoveel vette, bijzondere, maar ook zielige dingen op onze planeet.

Van seriemoordenaars tot helden.

Van Liefde naar Haat.

Ik zoek het hele internet af naar bijzondere verhalen, die ik met jullie weer deel.

Maar niet alleen verhalen, ook krankzinnige mensen die de meest gestoorde dingen doen zoals bijvoorbeeld David Blaine:

David Blaine is een Amerikaans illusionist, goochelaar en stuntman. Hij begon als simpele goochelaar op straat en probeerde zijn voorbijgangers te vermaken met kaarttrucs, ook wel street magic genoemd. Maar zijn stunts zijn het meest bizar!
Hij begroef zich zelf levend, zette zich zelf vast in een blok ijs. stond 3 dagen op een pilaar, spendeerde 44 dagen in een glasen doos in londen met alleen water, spendeerde 7 dagen onderwater en haalde het wereldrecord voor langste tijd zonder zuurstof onder water maar liefst 17:04 minuten.

En nog veel meer!

Feitjes

Je kent ze wel Feitjes .....

Heel leuk maar heb je er echt wat aan ?

Nee, maar waarom vinden we het dan toch allemaal zo interresant? Het gevoel slimmer te worden in minder dan een minuut. Het gevoel iets te bereiken zonder onderdelen over te slaan.

Feitjes zijn simpel, interresant, soms heel raar en je kan er makkelijk mee opscheppen.

Zoals dit feitje bijvoorbeeld : Bananen en mensen delen voor 50% het zelfde DNA. Het is simpel om te onthouden, je vind het interresant maar ook wel raar dat een banaan een mens voor een groot gedeelte het zelfde DNA kunnen hebben en als laatst dat je thuis in de woonkamer kan opscheppen met jouw meest gekke feitje, niemand die je geloofd en als ze het dan opzoeken het ook nog klopt wat je zegt.

Er zijn zoveel gekke dingen die heel veel mensen niet weten. Ik wil je graag informatieve en grappige content geven op Tiktok en daar vallen zeker feitjes onder!